Schoonheidssalon Passie Visagie - Visagiste - Beauty - Salon - Zwolle - Balk - Urk - Webshop - Extenso Cremes - Beauty - Schoonheidssalon Balk - schoonheidssalon Zwolle - Visagiste - Visagie - Workshops - Diensten - Feestjes - Uitjes - Bruidsmake-up

Ga naar de inhoud

.

Milieuvriendelijke verpakking Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programma’s hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

• Kwalitatief hoogwaardig
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
• Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
• Geen overbodige geur- en kleurstoffen
• Geen overbodige parabenen
• Geen overbodige minerale ingrediënten
• Dierproefvrij
• Milieuvriendelijke verpakking

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional.

Extenso Huidproducten - Cremes

Extenso Rich Revitaliser 75ml

Huidtypen: Droge/Rijpe/Veel eisende huid

Extenso Rich Revitaliser bevat werkstoffen als revitalin, Aloë Vera en Vitamine-E die vervroegde huidveroudering tegengaan, de huid beschermen, versterken en regenereren.
De verzorgende bestanddelen compenseren op effectieve wijze de tekorten van de veeleisende huid. De weerstand en elasticiteit van de huid worden verhoogd, de talgproductie en het vochtgehalte gereguleerd en zo wordt de huid ondersteund in haar natuurlijke evenwicht.
De Extenso Rich Revitaliser is bijzonder geschikt voor de dagelijkse verzorging van de rijpere en droge (veel eisende) huid.

Toepassing dag- en nachtverzorging
1. Breng een kleine hoeveelheid Rich Revitaliser aan op de hand.
2. Verwarm en verdeel de Rich Revitaliser tussen beide handen.
3. De crème gelijkmatig verdelen over het gereinigde gelaat, hals en decolleté

De Extens rich Rivitaliser is ook zeer geschikt voor de gevoelige, tere huid rond de ogen.

Toepassing oogverzorging
1. Breng een kleine hoeveelheid Rich Revitaliser aan op de vingertoppen.

De crème lichtjes in de huid kloppen rond het oog en de aangrenzende rimpeltjes
21,10 €
Toevoegen
Extenso Purifying Cream 75ml

Huidtypen: Gecombineerde/ Vette/ Acne/ Mannenhuid

Deze lichte, maar zeer effectieve creme helpt op natuurlijke wijze overvloedige talgproductie te normaliseren en het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Naast een matterende werking heeft Purifying Cream tevens een herstellende, ontstekkingremmende en mild desinfecterende werking. Hierdoor worden onzuiverheden van de huid tegengegaan. De creme trekt snel in, droogt niet uit en zorgt voor een fris en zuiver gevoel. De creme laat geen vetlaag op de huid achter.
Extenso Purifying Cream draagt bij aan een zachte, comfortabele, matte huid!

Toepassing als dag en nachtverzorging
1. Breng een kleine hoeveelheid Purifying Cream aan op de hand.
2. Verwarm en verdeel de Purifying Cream tussen beide handen.
3. De creme gelijkmatig verdelen over het gereinigde gelaat, hals en decolleté.
20,80 €
Toevoegen
Extenso Intense Skin Moisturiser 75ml

Huidtypen: Alle huiden

Extenso Intense Skin Moisteriser is een zijdezachte, verfrissende creme met intensief hydraterende bestanddelen en natuurlijke ingrediënten als Panthenol, Lemon Balm, Allantoïne. Intense Skin Moisturiser versterkt de vitaliteit van de huid en helpt haar te beschermen tegen vrije radicalen. De creme werkt vochtbindend, huidherstellend, ontstekkingsremmend en gaat door de toevoeging van Vitamine-E vervroegde huidveroudering tegen. Ideaal als de huid behoefte heeft aan een extra intensieve hydraterende verzorging. Het resultaat: de huid ziet er fris en stralend uit!

Toepassing als dag en nachtverzorging
1. Breng een kleine hoeveelheid Intense Skin Moisturiser aan op de hand.
2. Verwarm en verdeel de Intense Skin Moisturiser tussen beide handen.
3. De creme gelijkmatig verdelen over het gereinigde gelaat, hals en decolleté

Toepassing als oogverzorging
1. Breng een kleine hoeveelheid Intense Skin Moisteriser aan op de vingertoppen.
2. De creme lichtjes in de huid kloppen rond het oog en de aangrenzende rimpeltjes Pompflacon 75ml
19,20 €
Toevoegen

.

Terug naar de inhoud