Schoonheidssalon Passie Visagie - Visagiste - Beauty - Salon - Zwolle - Balk - Urk - Webshop - Extenso lotions - Beauty - Schoonheidssalon Balk - schoonheidssalon Zwolle - Visagiste - Visagie - Workshops - Diensten - Feestjes - Uitjes - Bruidsmake-up

Ga naar de inhoud

.

Milieuvriendelijke verpakking Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programma’s hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

• Kwalitatief hoogwaardig
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
• Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
• Geen overbodige geur- en kleurstoffen
• Geen overbodige parabenen
• Geen overbodige minerale ingrediënten
• Dierproefvrij
• Milieuvriendelijke verpakking

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional.

.

Extenso Huidproducten - Lotions

Extenso Intense Soft Lotion 250ml

Huidtypen: Normale/Rijpere/Gecombineerde/ Gevoelige/ Droge huid

Deze milde lotion heeft een vochtbindende en pH-herstellende werking en bevat verzachtende werkstoffen als Allantoïne en Aloë Vera. De Extense Intense Soft Lotion verfrist de huid en stimuleert de huidfuncties. Deze lotion is vanwege zijn verzachtende werking uitermate geschikt voor de normale tot droge huid. Vochtbindende en zuurgraad herstellende bestanddelen zorgen ervoor dat de huid op een natuurlijke wijze hersteld.

Toepassing
1. Bevochtig twee wattenschijfjes met de Intense Soft Lotion.
2. Reinig de huid symmetrisch met de wattenschijfjes

Toepassing oogkompressen (alle huidtypen)
1. Bevochtig twee wattenschijfjes met de Intense Soft Lotion
2. Breng de wattenschijfjes op de ogen aan en druk deze voorzichtig aan
3. Laat de oogkompressen e.v.t. gedurende de inwerktijd van het masker op de ogen liggen.
17,70 €
Toevoegen
Extenso Deep Purifying Lotion 250ml

Huidtypen: Gecombineerde/ Vette/ Acne/ Mannenhuid

Deep Purifying Lotion zuivert en verfrist de huid. Het is een lotion op basis van alcohol. De Extenso Deep Purifying Lotion bevat hoogwaardige bestanddelen die de talgproductie reguleren en de zuurgraad in balans houden. Door werkstoffen als Hamamelis en Allantoïne werkt de lotion adstringerend en heeft een zuiverende, ontstekingsremmende werking. Deze Extenso Deep Purifying Lotion laat de huid fris en zuiver aanvoelen zonder haar uit te drogen.

Toepassing
1. Bevochtig twee wattenschijfjes met de Deep Purifying Lotion.
2. Reinig de huid symmetrisch met de wattenschijfjes.

Flacon 250ml
18,90 €
Toevoegen
Extenso Effective Recover Lotion 250ml

Huidtypen: Droge/ Gevoelige/ Rijpere/ Mannenhuid

Deze lotion op basis van Aloë Vera en fruitzuren werkt verzachtend, kalmerend, ontstekingremmend en sterk vochtbindend. De Effective Recover Lotion herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid en brengt de zuurmantel weer in balans. Na gebruik is de huid perfect voorbereid voor opname van voedende en verzorgende werkstoffen.
Gezien de sterke zuurgraad herstellende werking van de Effective Recover Lotion kan deze e.v.t. ook perfect gebruikt worden na een diepte reinigende behandeling met bijv. de Delicate Lysing of de Pure Active Peeling

Toepassing
1. Bevochtig twee wattenschijfjes met de Effective Recover Lotion.
2. Reinig de huid symmetrisch met de wattenschijfjes.
3. Toepassing oogkompressen (alle huidtypen)
Laat de oogkompressen gedurende de inwerktijd van het masker op de ogen liggen.
22,30 €
Toevoegen

.

Terug naar de inhoud