Schoonheidssalon Passie Visagie - Visagiste - Beauty - Salon - Zwolle - Balk - Urk - Webshop - Extenso Special - Beauty - Schoonheidssalon Balk - schoonheidssalon Zwolle - Visagiste - Visagie - Workshops - Diensten - Feestjes - Uitjes - Bruidsmake-up

Ga naar de inhoud

.

Milieuvriendelijke verpakking Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programma’s hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

• Kwalitatief hoogwaardig
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
• Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
• Geen overbodige geur- en kleurstoffen
• Geen overbodige parabenen
• Geen overbodige minerale ingrediënten
• Dierproefvrij
• Milieuvriendelijke verpakking

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional.

.

Extenso Huidproducten - Specials

Pure calm serum 15 ml

De Extenso Pure Calm Serum, is een 2-fasen product, kalmerend en verzacht voor de acne en reactieve huid, en Pure Calm Serum is speciaal ontwikkeld om de acne huid op zachte wijze te kalmeren, zeker om ze te behoeden voor milieu-invloeden en om barrière-eigenschappen te versterken. Pure Calm Serum geeft de huid een langdurig kalmerende verzorging en beschermingvoor de acne huid, voorkomt droogte rimpeltjes en vermindert de irritatie. De huid voelt aangenaam ontspannen en soepel aan.

TOEPASSING: Breng voor een effectief resultaat het Extenso Pure Calm Serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan op gezicht, hals en decolleté aan. Breng vervolgens de voor uw huid geadviseerde Extenso crèmes aan.

HUIDTYPE: acne/man/onzuiver/gevoelig

TIPS: De Extenso Pure Calm Serum geschikt voor onder een masker, als dagelijkse aanvulling onder de crème of als kuurbehandeling.
19,10 €
Toevoegen
Aqua lifting serum 15 ml

Het Extenso Aqua Lifting Serum zorgt voor een snel, spectaculair “liftend” effect. Dit serum, met een frisse textuur, maakt de teint van uw huid ogenblikkelijk stralender, fijne lijntjes vervagen en de contouren van het gezicht worden strakker en steviger. Naast het liftende effect bevat het Aqua Lifting Serum sterk voedende ingrediënten die de veeleisende en vermoeide huid laat stralen en doet herleven. Het Aqua Lifting Serum kan direct onder de make-up aangebracht worden of dagelijks voor het aanbrengen van de geadviseerde Extenso crème.

TOEPASSING: Breng voor een effectief resultaat het Extenso Aqua Lifting Serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan op gezicht, hals en decolleté aan. Breng vervolgens de voor uw huid geadviseerde Extenso crèmes aan.

HUIDTYPE: Vocht/droog/gevoelig/rijp/vet

TIPS: De Extenso Aqua Lifting Serum kan onder de make-up gebruikt worden voor een langdurig resultaat. Extenso Aqua Lifting Serum is geschikt voor onder een masker, als dagelijkse aanvulling onder de crème of als kuurbehandeling.
19,10 €
Toevoegen
Lip care factor 20

De Extenso Lipcare is een verzorgende en herstellende lipverzorging met een ultra beschermende formule met factor 20. De lipcare zorgt voor een langdurige, herstellende werking. Verzacht, voedt en herstelt schrale en gebarsten lippen. De lippen worden intensief gevoed met de Extenso Lipcare.

TOEPASSING: Dit product kan op meerdere manieren worden toegepast. De Extenso Lipcare is naast de intensieve verzorging en bescherming van de lippen ook te gebruiken op de wangen en neus in de winterperiode. De Lipcare is zeer geschikt voor wintersport gebruik.

HUIDTYPE: vocht/droog/gevoelig/rijp/vet/acne/man
5,10 €
Toevoegen
Extenso Aloe Vera handcreme

De Extenso Aloe Vera handcreme is een rijke verzorging van de handen voor dagelijks gebruik. Tevens is de handcreme te gebruiken voor het verzachten van ruwe plekken en lichte eczeem. De Extenso Aloe Vera handcare trekt snel in en maakt de droge, schrale huid weer soepel en glad. Dankzij de unieke samenstelling worden handen verzorgd en wordt de natuurlijke bescherming van de huid versterkt met als resultaat zachte en gladde handen. De Extenso Aloe Vera Handcare wordt snel door de huid opgenomen.
Zo vaak als gewenst, maar minimaal 2 maal daags, een dun laagje handcrème op de handen aanbrengen en licht in masseren.

HUIDTYPE: vocht/droog/gevoelig/rijp/vet/acne/man
TIPS:Dankzij de unieke samenstelling kan de Aloe Vera Handcare ook gebruikt worden voor winterhanden.
5,35 €
Toevoegen

.

Terug naar de inhoud