Schoonheidssalon Passie Visagie - Visagiste - Beauty - Salon - Zwolle - Balk - Urk - Webshop - Extenso Vitamin - Beauty - Schoonheidssalon Balk - schoonheidssalon Zwolle - Visagiste - Visagie - Workshops - Diensten - Feestjes - Uitjes - Bruidsmake-up

Ga naar de inhoud

.

Milieuvriendelijke verpakking Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programma’s hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

• Kwalitatief hoogwaardig
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
• Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
• Geen overbodige geur- en kleurstoffen
• Geen overbodige parabenen
• Geen overbodige minerale ingrediënten
• Dierproefvrij
• Milieuvriendelijke verpakking

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht door de professionele schoonheidsspecialist. Alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is bij uitstek de meest geschikte plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Naast exclusieve huidsverzorgingsproducten biedt Extenso Skincare tevens een uitgebreide lijn Wellness en Aromatherapie producten voor de professional.

.

Extenso Huidproducten - Vitamin

Extenso Renewing Vitamine-E Oil 150m

Deze Extenso Vitamine E-oil bevat hoogwaardige olie met toevoeging van Vitamine-E. Het verhoogt de weerstand van de huid, verstevigd de bindweefselstructuur en gaat vroegtijde huidveroudering tegen. De Extenso Vitamine E-Oil is zeer geschikt voor massages, als lichaamsverzorging en als intensieve nachtverzorging voor de droge en schilferachtige huid.

TOEPASSING: Nachtverzorging: breng een kleine hoeveelheid Extenso Vitamin-E Oil aan op de hand. Verwarm en verdeel de Extenso Vitamin-E Oil tussen beide handen. De olie gelijkmatig verdelen over de gereinigede huid.

HUIDTYPE: droog/rijp/vocht

TIPS: Naast nachtverzorging en intensieve massages is deze Extenso Vitamin E-Oil ook te gebruiken in maskers en pakkingen.
20,10 €
Toevoegen
Extenso Aloë Vit Emulsion 75ml

Deze multifunctionele emulsie bevat een hoge concentratie vitaminen (A/B/E) die de huid voeden, hydrateren, de weerstand verhogen en vervroegde huidveroudering tegengaan. De Extenso Aloe Vit Emulsion revitaliseert, maakt een uitgeputte, vermoeide huid glad en verbetert de gehele structuur en uitstraling van de huid. Deze rijke vitamine emulsie is de perfecte nachtverzorging voor de veeleisende huid. Tevens is de Extenso Vitamine Emulsie goed te gebruiken voor de zeer gevoelige huiden, psoriasis en jeukerige huiden.

TOEPASSING: Extenso Aloe Vit Emulsion kan op meerdere manieren worden toegepast. De Extenso Vitamin Emulsion is zeer geschikt voor een intensieve nachtverzorging, oog verzorging, lokale probleemplekken, lichaamsverzorging en massage van gezicht en lichaam.

TIPS: Doordat de Extenso Aloe vit Emulsion geen UV-filters bevat is het product niet geschikt als dagverzorging.
18,80 €
Toevoegen

.

Terug naar de inhoud